ettlitetknyte.blogg.se

Graviditeten och livet när vår lilla Noam kom till världen

uppdatering

Publicerad 2015-06-23 20:04:55 i

Nu är det ett tag sedan man va här och skrev. 
Detta beror helt på brist av tid. 

Förra veckan flyttade vi äntligen till huset. Vi fick nycklarna på måndagsmorgonen och åkte direkt till huset för att ladda in lådor. Efter bilen var tömd väntade målande och allt vad det innebär ( tejpa är ju något som jag helst slipper den närmaste framtiden 😵)  
En kompis,  Malin, hjälpte till. Kan ju säga att jag aldrig hade hunnit utan hennes hjälp. Var virrig som en höna och hade glömt köpa massa saker så fick be Henrik vara inköpare. Men som sagt så hann vi klart till på tisdagskvällen och på onsdagen gick flyttlasset. 8 h tog det att flytta allt. Två fulla lastbilar och tre vändor med bilen. Fattar inte hur alla grejer fick plats i lägenheten. 

Efter flytten tog mamma med sig Noam upp till Linköping så att jag och Henrik kunde fixa så mycket som möjligt bland alla lådor, innan vi åkte upp och firade midsommar i linköping. Det hade gått så bra med Noam. Är helt underbart att de går så bra ihop. 

Som vanligt var midsommar regnig och kall , men den LILLA sol som ändå lyckades ta sig fram nyttjades väl. Noam invigde den lilla barnpoolen mamma hade köpt. Och OJ vilken succé 😄 


Sen blev det utflykt till pappa/morfar och hälsade på korna . Även här stor succé 🐮💕
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela