ettlitetknyte.blogg.se

Graviditeten och livet när vår lilla Noam kom till världen

Helgen som varit

Publicerad 2014-08-31 21:14:36 i Allmänt,

Denna helgen har varit fullspäckad.
I fredags gick jag och Elina ner till Mölndal centrum för att va med på föräldraträffen. Det slutade med att vi satt kvar i flera timmar med några andra mammor. Så skönt att bara sitta ner och inte känna någon stress. Alla är ju i samma situation.

Efter träffen gick vi iallafall hem igen. Henrik hämtade Nova och hennes kompis på skolan och sen va det dags för fredagsmys på kvällen.


I lördags var vi bjudna till Alingsås på namngivningsfest med Elina, Niklas och lilla Timja. Där bjöds det på smörgåstårta och vanlig tårta, så man va allt annat än hungrig när man åkte därifrån :)

Då förmiddagen hade varit ganska jobbig med Noam som inte ville sova kände jag att det kunde gå hursomhelst på festen. Men han sov som en stock hela tiden.

På kvällen sen åkte vi till hotell europa och mötte upp mamma och Lovisa. Första restaurangbesöket för Noam och jag tyckte han skötte sig galant. Ett litet skrik för uppmärksamhet blev det. Men när jag vände honom så han satt i mitt knä med huvudet utåt blev han nöjd. Han vill så gärna ha koll och vara med hela tiden. Sen när han hade fått mat och ny blöja somnade han i vagnen och sov resten av kvällen. Vi stannade till efter 11 till och med.




Väl hemma igen hade Kyra hittat Noams bajsblöjor. Så det blev att plocka upp efter henne. Alla blöjor var hela, men mycket renare än innan. Äckliga hund, varför gör du så!?

Idag fick vi alla lite sovmorgon innan vi fick ett sista besök av mamma och Lovisa för den här gången. Det blev dock en fika så de hann med lite bebismys också och Noam somnade skönt i mosters famn.





Till sist bjöd eftermiddagen på en fika hos svärföräldrarna med en mycket nöjd bebis. De blev till och med lite fascinerande av hur lugn och tyst han var under tiden vi var där. Älskade unge, du är ett riktigt stjärnbarn :)



Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela