ettlitetknyte.blogg.se

Graviditeten och livet när vår lilla Noam kom till världen

Ullared

Publicerad 2014-09-30 21:05:51 i

Idag var jag och Elina iväg till Gekås. Noam och lilla Timja var självklart med, men männen lämnade vi hemma. 

Vi åkte väl runt halv tio och var framme runt halv tolv. Noam har inga problem med bilen, men lilla Timja tyckte inte det var lika roligt. Lilla skruttan var otröstlig både dit men framförallt vägen hem. Elina fick hoppa bak och sitta mellan barnen och försöka trösta. Tror vi båda stängde av känslorna där ett tag. Det fanns ju inte så mycket man kunde göra. 

Väl på Gekås gick allt jättebra. Vi hade sagt innan vi åkte att vi inte skulle stressa utan ta allt som det kom. Det var inte mycket folk heller så det var skönt. Jag hade skrivit en lista som jag skulle hålla mig till och jag tyckte jag skötte det bra. Dock sprack ju budgeten rejält. Mycket kläder och saker till lillen och leggings, jacka och träningsbyxor till mig var lite av det som handlades. Dock tycker jag att jag har en väldigt förstående man och har inget dåligt samvete då det faktiskt inte svävade ut så mycket i saker. Allt blev avbockat på listan. 

Väl hemma somnade Noam direkt i sin säng. Behövde bara lägga ner honom. Vi var hemma vid halv åtta, så det blev ganska många timmar. Dock var det det som behövdes för att allt skulle gå bra med barnen. Känner att det är verkligen borta bra men absolut hemma bäst. Henrik ha d e lagat mat som stod klar när vi kom också så nu är man mätt, trött och belåten. 

Dock är vi rörande överens om att Ullared får vänta lite till nästa gång och att männen nog får följa med så att budgeten kanske kan hållas lite bättre 😊

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela