ettlitetknyte.blogg.se

Graviditeten och livet när vår lilla Noam kom till världen

Lite om veckan

Publicerad 2014-10-30 15:18:49 i

IKEA 
Igår var jag, Nova och Elina på Ikea. Timja och Noam var också med såklart. Att lasta bilen bilen med bebisar är lite speciellt 😊 och det bästa är att Elina och jag tänkter likadant. Vi får nästa räkna till tre och sen är det bara att sätta barnen i babyskydden kasta sig in i bilen och köra iväg så fort som möjligt. Annars blir det liv i luckan. 

Väl på Ikea gick det jättebra, tills jag skulle ge Noam mat och upptäckte till min förskräckelse att jag glömt packa ner nappflaska. Försökte mata honom med sked och det gick väl bra några gånger, men sen spottade han bara ut mjölken. Så efter att ha gått igenom övriga alternativ sprang jag tillslut över till Coop och gick köpa en ny nappflaska... Varpå Noam somnade direkt när jag kom ut från Ikea. 

En snabbtripp till Ikea blev en dagstur på 5 timmar 😮 

Köpte en barnstol till Noam. Han är faktiskt redan så stabil att han kan sitta i den. Den var väldigt uppskattad :) 

SVAMPPLOCKNING 

Idag bar det av till skogen och svampplockning. Vi hade köpt korv som vi hade tänkt grilla och alla var peppade. Dock hade dom satt upp en bom precis i början av skogsvägen. Så det var över 6 km till grillplatsen, vilket gjorde att vi snabbt släppte idéen om att grilla. Svampen slapp dock inte undan utan Henrik, Nova och hennes kompis gav sig upp o skogen medan jag gick på grusvägen barn vagn och hund. 

Vi gick i ca 2 h och Noam sov hela tiden. 

Lite bilder från dagen 📷

Lite svamp 🍄 blev det. Dock var det mycket som var dåligt då det var så blött, men tror det sk räcka till några svampmackor eller kanske en god soppa 🍵 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela