ettlitetknyte.blogg.se

Graviditeten och livet när vår lilla Noam kom till världen

Fosterrörelser

Publicerad 2014-06-30 01:15:54 i Allmänt,

Fick ringa till koordinatorn idag. Det är det man ringer om MVC har stängt gällande om barnet inte rört sig på länge, förlossning eller akuta ärenden i övrigt gällande graviditeten.

Sov länge imorse och vaknade inte förrän 10.30. Dock han brukar alltid röra sig när jag går upp eller när jag vaknat, men denna gången kände jag ingenting. Så jag avvaktade i någon timme och försökte sedan "få igång" honom genom att buffa lite på magen och där han ligger. Vid detta laget började jag bli lite orolig så jag rådfrågade Henrik också. Jag åt lunch och fick i mig ett äpple och då kände jag hur rörelserna kom igång något, men fortfarande inte som vanligt. Han brukar ju vara världens ninja i magen.

Lagom till att det var som mest spännande på fotbollsmatchen så ringde jag faktiskt. Så vi åkte in till förlossningen så de kunde göra en mätning. Räckte med att de började mäta hjärtfrekvensen så började han röra sig direkt. De passade även på att kolla hur han låg genom ultraljud och allt så mycket bra ut.
Så den lille skiten har väl haft en härlig slapp dag idag och det som behövdes för att han skulle vakna till liv var att göra mamma och pappa så oroliga så man fick åka in.

Nu när vi kom hem igen för några timmar sedan så har han rört sig i princip hela tiden... Lille lille sketunge. :)

PS. Henrik hann hem till att den andra matchen skulle börja och Mc Donalds fick bli kvällsmenyn. Så nöjd man och lugn fru.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela